Deze zomer weer in De Koopgoot: vanaf zaterdag 24 juni tot en met zondag 27 augustus ieder weekend verrassende voorstellingen! Straatartiesten met leuke, ontroerende, vrolijke en natuurlijk spectaculaire acts. Muziek, Living Statues, Circus en acrobatiek. Echt talent eindigt in de Goot!

Programma

Jongleren, acrobatiek en visuele effecten….all in one!

Luca Chiarva is een veel tijdige Italiaanse circusartiest, gespecialiseerd in jongleren, object manipulatie, handstanden en acrobatiek. Hij begon zijn professionele carrière in 2006 bij de circusschool Flic in Turijn, daarna leerde hij verder in Berlijn om in 2010 naar Londen te verhuizen om de circusschool Circus Space af te ronden. De show All in One is het resultaat van 10 jaar trainen. Je ziet een combinatie van technische virtuositeit en prachtige visuele effecten zoals licht en vuur.

Dat wordt reuzen gezellig vandaag met deze boer en boerin!

Dit reuzen echtpaar komt een dagje naar de stad. Dat wordt even wennen, want ze willen iedereen leren kennen. Maar wees niet bang, want ze zijn reuzen gezellig. En zelfs de allerkleinste toeschouwer kan tóch een handje krijgen. Misschien kun je gelijk even een handje helpen met de situaties die deze boer en boerin constant creëren?

Deze kleurrijke gigant zie je al van ver aankomen!

De struisvogel loopt tussen het publiek door. Door een prachtige vorm van poppenspel, is er een ontzettend goed contact met het publiek. Iedereen wil deze struisvogel aanraken, knuffelen en aaien. Het samenspel tussen de struisvogel, de bereider en het publiek zul je je nog lang herinneren!

Miss Minetti is op zoek naar nieuwe werknemers …iets voor jou misschien??

In de Koopgoot zal Miss Minetti haar kantoor openen en van daaruit zal zij nieuwe werknemers rekruteren uit het langslopend publiek. In een motiverend seminair zal Miss Minetti een aantal trainingen met je doornemen. Van improvisatie tot Walk of Death, vuur eten en de extra special “Hoe komt men uit een Dwangbuis” speciaal voor CEO`s die willen weg rennen 🙂

Light! Caméra! Action! Een indrukwekkende fashion show ……lachen verzekerd!

Een eenwieler en een jongleur …..een hilarische combinatie!

The Rolling Stones onder de straatartiesten. Jongleur Michiel Hesseling … “een Mozart in zijn beroep” en Canada’s onverschrokken eenwieler artiest Jean-Michel Paré combineren hun verschillende talenten en creëerden “The Flying Dutchmen”. Kom kijken hoe de oude meesters het doen!

Een spectaculaire Tango waar de vonken vanaf springen! Het zijn dan ook niet de minste artiesten; eerste plaats German Tango Championship ‘Tango de Pista’ 2016 en UK Tango Championship 2017 ….en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Met Den Haag (en ook wel een beetje Argentinië) als thuishaven zijn Carlos & Mirella globetrotters die samen, professioneel én relationeel, hun passie pur sang uitleven!

Een fantastisch hoepel spektakel!

Ringenbezweerster Wietske Vogels en Meester in de plooikunst Milan Seegers bundelen hun krachten in de Grote Hula Show. In dit fantastische spektakel passeren ringen in allerlei soorten en maten de revue. Het circusduo laat zien hoe veelzijdig een simpele ring kan zijn. Tenminste, als hun onderlinge geschillen geen roet in het eten gooien…

Complete chaos …….grappig en muzikaal theater!

Enredo is Spaans voor in de knoop, betrokkenheid, wanorde. Enredos is een show over hoe plus 1 veel meer kan zijn dan gewoon 2 personen. Het is een spel dat alleen werkt als de artiesten en het publiek samenwerken om orde te scheppen in de wanorde. Het resultaat is een grappige en poëtische voorstelling van Júlia Campistany (circusartiest) en Marta Soriano (muzikante) met beweging en fysiek theater.

Beppie heeft de boodschapjes weer binnen!
Wel een beetje moe, wellicht wat uitgeblust, stapt ze dapper door met haar tasjes. Ze lijkt iedereen te kennen want overal heeft ze zo haar babbeltje. Een sympathieke act van een herkenbaar beeld.

Love has wheels!

De acrobaten van Cycling Circus vertellen hun romantische verhalen terwijl ze balanceren op, onder en rondom allerlei soorten fietsen. Twee waaghalzen leiden elk hun eigen leven. Na een romantische ontmoeting op één BMX-fiets gaan ze op zoek naar nieuwe uitdagingen. Als huis en haard worden verlaten en ankerpunten herschikt moeten ze andermaal op zoek naar elkaars helpende hand en schouders. Maar hun fietsen krijgen steeds minder wielen……… zal hun liefde blijven rollen?

Echte Rotterdamse klassieke goochelkunst!

Olivier Quist is een keurige goochelaar uit Rotterdam. Gekleed in driedelig pak, met vlinderdas, hoed en nadrukkelijke bril, vertoont hij op eigenzinnige wijze, de klassiekers uit de goochelkunst. Zijn trucs zullen je versteld doen staan!

Een wervelende straatvoorstelling vol acrobatische hoogstandjes!

Tall Tales Acrobatics maken verhalende, gewaagde en poëtische circustheatervoorstellingen voor jong en oud.

Een eigenzinnig circus vol verrassingen!

De Nieuw-Zeelander Russell zorgt voor de juiste sfeer doorspekt met talrijke verrassingen, waar hij zijn “circus” ook opslaat. Om precies te zijn, hij brengt gelijk een hele koffer vol verrassingen en gekke humor met zich mee! Hij zal je verbaasd achterlaten …..wat is er nu eigenlijk werkelijk gebeurd??

Mierzoete suikerspin-kunst gemaakt waar je bij staat!

Uniek in Nederland!! Bekend van TV en theater, een hit op Facebook en Youtube. Nu eindelijk ook in Nederland……. Cotton-candy Art!! De mooiste suikerspin figuren, bloemen, dieren en cartoons.

Een handstand op een eenwieler? Ja dat kan!

De Bikerina Show is heel iets anders dan je gewend bent. Ina is een meervoudig eenwielfiets kampioen en recordhouder en doet alles wat eerst onmogelijk lijkt. Ze entertaint totdat ze de show afsluit met een ongelofelijke stunt op de eenwieler! Kom kijken! Ina Bikerina is al aan opwarmen met een aantal verknoopte handstanden terwijl je dit leest!

Circus Mini; het kleinste circus ter wereld in één grote kist!

De speelman Eduardo L. Capstok zeult met een grote kist waar muziek uit komt. “Komt dat zien, het kleinste circus ter wereld”. Dan komt uit de kist een heel klein nostalgisch poppentheatertje……maar met de GROOTSTE artiesten.

Ze bewegen tussen en boven het publiek ….vreemd, grappig en angstaanjagend.

Ogen kijken je aan. Onderzoekers van deze planeet, ontdekkingsreizigers van deze tijd. Aangestuurd vanaf een ander level, bewegend als een collectief brein. Ze zijn vreemd, grappig, angstaanjagend. Let op! Ze trekken aan je voorbij……… i-Puppets is een mobiele act die zich afspeelt tussen en boven het publiek. Close-Act brengt al jaren visueel spektakeltheater met het publiek als speelplek.

© Close-Act theatercompany (NL)

Je suis ici: Louis! Oh pas op mensen, deze stelten-act swingt de pan uit! Probeer dat vrolijke gevoel wat ze je geeft maar eens te weerstaan wanneer deze stijlvolle lange dame in vaudeville-stijl voorbij komt en je uitnodigt voor een dansje. Size doesn’t matter!

Las Vegas in de Koopgoot! Komedie en spektakel in één stuntshow.

Double D Variety (David Severins en Dave van der Wal) komt terug naar de Koopgoot. Ze presenteren circus, komedie en spektakel in de Double D Variety Super Coole Levensgevaarlijke “Stunt” Show! Komt dat zien, komt dat zien! Naast David en Dave zal ook iemand uit het publiek een heldenrol gaan vervullen …..spannend!

Soms een dame, soms een wijf… maar altijd oprecht en liefdevol!
De intieme ontmoeting maakt je dag goed én neem je als herinnering mee naar huis.

Unieke ballonsculpturen! Raad wat hij maakt en win het kunstwerk!
De kinderen zijn het canvas waarmee Ballonkunstenaar Patrick zijn ballonkunst verspreid. Met veel improvisatie en interactie laat hij je kennis maken met zijn unieke ballonsculpturen. Soms mogen kinderen en ouders raden wat hij maakt en kunnen zo het kunstwerkje winnen. Ook laat hij zich inspireren door het moment en kiest zelf iemand uit. Ballonkunstenaar Patrick is meervoudig internationaal award-winnaar!

Wijzigingen in het programma voorbehouden

Deze zomer ieder weekend Straattheater! Klik hier voor het programma.Bekijk programma