Black Friday 2019
Natuurlijk doen de winkels in de Koopgoot ook weer massaal mee aan Black Friday. Op vrijdag is de hele Koopgoot zelfs open tot 23:00 uur! Verder zijn heel veel acties zijn zelfs het hele weekend geldig! Zodra deze bekend zijn, vermelden we hieronder de Black Friday acties/ kortingen van je favoriete winkel. Benieuwd naar alle acties in Rotterdam? Hou dan de facebook pagina van Black Friday Rotterdam in de gaten!
Vraag in de winkels naar de voorwaarden.

Da’s top tassie voor nop!
Bij een aankoop in één van de winkels krijg je een speciale Koopgoottas. Op vrijdag de 29e kun je vanaf 10:00 uur terecht bij de balie in het overdekt deel van de Koopgoot. Laat je kassabon van die dag zien en ontvang een gers tassie! De actie loopt de hele dag, maar… op=op!

Waar is dat feessie?
Trek je gympen aan want op Black Friday zelf (vrijdag 29 november) kun je in Rotterdam zeker tot 23.00 uur shoppen! Black Friday in de Koopgoot. Dat is nog niet alles, het hele weekend staan er DJ’s in de goot die het shoppen net dat beetje swingender maken, hier is dat feessie!

Black Friday Deals

Bij Belicio Cheatday profiteer je van 28 november tot en met 1 december het hele weekend van 10% korting op alle lekkernijen, volg je ze op Instagram? Dan krijg je zelfs 15% korting!

The Body Shop

Hoge kortingen bij The Body Shop: 40% korting op alle aankopen, met uitzondering van de cadeausets uit de kerstcollectie 2019 en de Adventskalenders.

Op Black Friday krijg je bij Crocs maar liefst 70% korting op geselecteerde items!

Bij Ecco begint Black Friday al op donderdag 28 november. Vanaf donderdag tot en met zondag krijg je daar 20% korting op de gehele collectie!

Hema

Bij Hema scoor je veel geselecteerde producten voor een mooie Black Friday prijs. Meer deals zie je op hema.nl 

Holland&Barrett

Van 27 november tot en met 1 december lopen de kortingen bij Holland & Barrett op tot maar liefst 70%!

Ook bij KKEC gaat Black Friday niet voor bij zonder te gekke aanbiedingen. Er zijn verschillende leuke artikelen nu extra leuk geprijsd, loop zeker even langs om deze leuke, gekke en grappige deals niet te missen!

Op Black Friday krijg je bij Lacoste het tweede artikel voor de halve prijs!

O'neill

Tijdens Black Friday profiteer je bij O’Neill van kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 50%!

Het hele Black Friday weekend profiteer je bij Only van 25% korting op de gehele collectie!

YES! Het is Black Friday weekend bij Van Os tassen en koffers. Het gehele weekend ontvang jij 20% korting op alle tassen. Deze actie geldt ook op de website.

Ook Swatch doet mij aan Black Friday! Wat er precies gaat gebeuren houden we nog even geheim…

Programma in de Koopgoot

DJ's in de Koopgoot
29-nov16:00-19:30Black Friday KoopgootDJ Rowan Pierot
29-nov19:30-23:00Black Friday KoopgootDJ Poozr
30-nov13:00-15:00Black Friday KoopgootDJ Poozr
30-nov15:00-17:00Black Friday KoopgootDJ Rowan Pierot
1-dec13:00-15:00Black Friday KoopgootDJ Rowan Pierot
1-dec15:00-17:00Black Friday KoopgootDJ Poozr