VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer is er in de Koopgoot koopzondag?

De Koopgoot is iedere zondag geopend van 12:00 uur tot 18:00 uur. De overige en bijzondere openingstijden vindt u hier.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

In het centrum van Rotterdam is voldoende parkeergelegenheid. U kunt bijvoorbeeld terecht in de parkeergarages van Q-park Koopgoot (Bulgersteyn 5), De Bijenkorf (Aert van Nesstraat 16) of de garage aan de Leeuwenstraat 2 (Parkeergarage WTC-Beursplein). Iets verder weg zijn de parkeergarages Kruisplein/Schouwburgplein én de Markthal een goede optie. In al deze garages kunt u met Maestro/Pin en creditcards betalen. Een aantal garages accepteren ook nog contant geld. De parkeergarages en de beschikbare plekken worden d.m.v. borden aangegeven als u het centrum inrijdt.

Let op! Kentekenparkeren in Rotterdam.
Sinds kort accepteren de parkeerautomaten in de stad alleen nog Maestro/Pin en creditcards. U krijgt geen parkeerbewijs meer, maar geeft op de automaat uw kenteken in: u kunt wel een betalingsbewijs laten afdrukken.

Ga naar Route & Parkeren om uw route naar een van de parkeergarages te bepalen

Ik heb een vraag over een product, waar kan ik hier mee terecht?

Voor vragen en/of klachten gericht aan een specifieke winkel, verwijzen wij u graag door naar het winkeloverzicht. Hier kunt u de desbetreffende winkel selecteren. Op de winkelpagina vindt u de benodigde contactgegevens.

POSTADRES

Cushman & Wakefield Property Solutions B.V.
Bulgersteyn 7025
3011 AB Rotterdam

BEZOEKADRES

Winkelcentrum De Koopgoot
Beursplein
3011 AA Rotterdam

Heeft u een algemene vraag over het winkelgebied de Koopgoot?
Vul dan onderstaande vragenformulier in.

Vragen gericht aan een specifieke winkel?
Met vragen en/of klachten gericht aan een specifieke winkel kunnen wij u helaas niet helpen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar de winkelpagina van de desbetreffende winkel. Daar vindt u de contactgegevens.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht