Nieuwe Look? Kappe nou!

Kappers in de koopgoot

Afrokapsel of bobline, stijl of krullend haar, kapsels bestaan in vele soorten en maten, daar weten de kappers in Rotterdam alles van! Diversiteit stroomt door de aderen van de Rotterdamse stad en dit uit zich ook in kapsels van Rotterdammers. Om hier aandacht aan te geven wordt de Koopgoot op vrijdag 30 juni van 13.00 tot 18.00 omgedoopt tot Kapgoot. Op een podium gevuld met kaptafels, tonen verschillende kappers met elk hun eigen specialiteit, de kunst van het knippen.

Tien échte Rotterdamse kappers aanstaande vrijdag pikken modellen uit het publiek en knippen gratis de meest creatieve, mooie en leuke kapsels. De knipbeurt duurt maar een half uur en alle bijzondere haarwensen worden vervuld!

‘Kappe nou’ is een 010 momentje georganiseerd door bureau Binnenstad. De 010 momentjes zijn verrassende momenten op onverwachte plekken in de Rotterdamse binnenstad. Dit soorten kleine optredens en evenementen maken Rotterdam nog gezelliger. De Koopgoot werkt hier graag aan mee om zo een actieve bijdrage te leveren aan een aantrekkelijke en unieke binnenstadbeleving. En dit werkt, want Rotterdam mocht zich afgelopen twee jaar de beste grote binnenstad van Nederland noemen!

De sprankelende Rotterdamse Michèle Sparreboom presenteert het 010 momentje en met optredens van DJ Okkie en singer-songwriter Willemijn de Boer belooft het een feestelijk spektakel te worden!