Spot jij de Big Five in Rotterdam Centrum? 

Voor het spotten van de Big Five hoef je dit jaar niet op vakantie; Rotterdam Centrum biedt jou namelijk 6 weken lang van zaterdag 18 juli t/m zondag 30 augustus een Street Safari aan. Via een speciaal ontwikkelde app verschijnen er levensgrote dieren in Augmented Reality in het centrum. Degene die alle 15 dieren weet te spotten maakt ook nog eens kans op een jaarabonnement van Diergaarde Blijdorp voor het gehele gezin.

Heb je een dier gespot dan is het ook nog eens mogelijk om deze vanuit het scorebord ‘mee te nemen’ en tot het einde van deze actie op te roepen op een locatie naar keuze, bijvoorbeeld thuis in je slaapkamer.

De app wordt bezoekers aan de binnenstad gratis aangeboden door de ondernemers en vastgoedeigenaren in het centrum van Rotterdam.

 

Hoe speel je mee?
  1. Download de Street Safari app via Google play of iOS Store.
  2. Scan alle 15 dieren in het centrum van Rotterdam via deze app. De dieren zijn te vinden door de vloerstickers te scannen die verspreid door het centrum zijn aangebracht. Klik hier voor de plattegrond waarop de locaties van de dieren zijn aangegeven. 
  3. Deel de AWARD pagina uit de app met de Hashtag #streetsafari010 op jouw eigen social media kanaal. Je mag zelf kiezen tussen Instagram en/of Facebook.
  4. Houd deze website streetsafari.nl/rotterdamcentrum in de gaten. Gedurende de looptijd van de campagne maken wij hier iedere vrijdagmiddag een winnaar bekend.

Covid-19

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het toezien op de naleving van de geldende coronaregels die door het RIVM zijn opgesteld. U dient zich ten alle tijden aan de maatregelen van het RIVM te houden. Meer informatie over de maatregelen vindt u op: www.rijksoverheid.nl. 

 

Winnaar week 1: Suzy
Winnaar week 2:
Linda
Winnaar week 3: Caroline
Winnaar week 4: Amber
Winnaar week 5: Arenda
Winnaar week 6: Kimberley

 

Link naar app:
Bij het downloaden van de app voor android krijg je een waarschuwing waarbij wordt aangegeven dat er niet op virussen gecontroleerd kan worden. De app kun je vrij op de telefoon downloaden. Fijne speurtocht!

Link naar het Facebook event: